Istanbul verkozen tot beste bestemming van Europa

De Turkse megastad Istanbul is door Global Traveler Magazine verkozen tot beste bestemming van Europa.

Als onderdeel van de “Best Leisure Lifestyle Awards” van de toonaangevende reis- en toerismemagazines in de VS, kiezen lezers al tien jaar Istanbul als de “beste plek om tijd door te brengen”, zo ook in 2022.

Tijdens de prijsuitreiking in de beroemde Lotos Club in New York, in de categorie waar Istanbul met het hoogste aantal stemmen werd verkozen tot “Europa’s beste bestemming”, behaalde Lissabon de tweede plaats en Krakau de derde plaats.

Het in New York gevestigde tijdschrift, dat de hogere inkomens aanspreekt en is opgenomen in de loungesecties van vooral belangrijke luchtvaartmaatschappijen, bereikt miljoenen lezers in zowel blad als digitaal.

Namens Turkije nam Hüseyin Baştürk, de New Yorkse cultuur- en promotieattaché van het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme, de prijs “2022 Best Leisure Lifestyle Destination in Europe” in ontvangst.

  

Istanbul Airport

Ook is de megaluchthaven van de Turkse metropool onderscheiden met twee prijzen. Istanbul Airport is de “beste transitluchthaven” en “beste gezinsvriendelijke internationale luchthaven” geworden.

  

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 18-06-2022

Author: Ak Ajans